Golden ERP

FİNANS
CARİ HESAPLAR
http://wiki.goldenerp.com//default.aspx?ID=71


Cari hesaplar, ürün ya da hizmet alıp sattığınız, müşteri ve tedarikçilerin listesinin tutulduğu bölümdür. Buradan müşteri ve tedarikçileriniz ile ilgili banka, kasa, fatura, çek senet gibi işlemleri yapabilir. Borç ve alacaklarınızı takip edebilirsiniz.

Finans menüsünde bulunan Cari hesaplar menü öğesine tıklanır. Açılan Cari hesaplar penceresinden yeni eklemek istediğimiz cari hesabı açmak için mouse sağ tık 'Ekle' butonu ile yeni Cari kart ekranı açılır.

Yeni Cari hesap kartı oluşturulurken kırmızı işaret ile belirtmiş olduğumuz alanların doldurulmasını tavsiye ediyoruz. İşlemleriniz bittikten sonra ' Sağ ' alt köşede belirtmiş olduğumuz '' Kaydet '' ikonuna tıklıyoruz.

Bu alana ilgili kişilerin mail adresi eklenebilir. Fatura, İrsaliye, Sipariş , Ekstra, hatırlatma bu alanda yazılan mail adreslerine gönderebilirsiniz.

Finans bölümünün altında bulunan Cari hesaplar menü öğesine tıklanır. Açılan Cari hesaplar penceresinden mouse sağ tık işlemler ==> Tahsilat, tıklanarak firmadan alacağımız nakit miktarı görürüz . Burada firmanın tüm bilgileri ekrana gelir.

wwww.turbim.com